Kasvojen ja ihonhoitoa vähän pintaa syvemmältä

Iho on kehomme suurin viestintäelin ja sanotaan että iho on kolmas munuaisemme. Terve elimistö näkyy kauniina ihona ollen sileä, hyvän värinen ja sopivan kostea. Helposti unohdamme kosmetiikkahyllyllä tuotteita valitessamme että ihon ulkonäky on ennen kaikkea riippuvainen elimistön sisäisestä kunnosta. Vaikka todellinen ihonhoito lähtee aina sisältäpäin, on myös aineita ja yrttejä, joilla voi tukea ihosi hyvinvointia.

Frantsilan luonnonkosmetiikka yhdistää fytoterapeuttisen osaamisen kosmetiikkaan. Suomen luonnossa kasvatetut luomuyrtit lisäävät ihon kykyä uudistua ja suojautua ympäristön rasitukselta ja korkealaatuiset luomukasviöljyt hoitavat ihoa.

 

 

VIIDEN KOHDAN HOITOOHJELMALLA SAAT KAUNIIN JA SÄTEILEVÄN IHON

 

1) 

Aloita kasvojen ja dekoltee-alueen puhdistuksella käyttämällä Midsummer Rose- sarjan Hellävaraista puhdistusemulsiota. Levitä puhdistusemulsio kasvoille ja tee iholla pyöriviä liikkeitä joko kostutettujen sormien tai kasvosienen avulla. Puhdista emulsio pois kasvosienen avulla.

Puhdistuksen jälkeen sivele kasvosi Ruusuisella kasvovedellä.

 

2) 

Kevyen puhdistuksen jälkeen levitä kostealle iholle Uudistava kuorintavoide, jota voit hieroa hellävaraisesti sormenpäillä. Kuorintaa suositellaan jotta saadaan kuollutta marraskettä pois. Kuori hyvin varovaisesti couperoottisia alueita, eli ihoalueita, joissa on laajentuneita verisuonia. Poista naamio lämpimällä vedellä. Toista käsittely viikoittain – myös esim. saunan yhteydessä.

 

3) 

Kuorinnan jälkeen voit levittää kasvojen ja dekoltee-alueen iholle Elvyttävän yrttisavinaamion, ja voit antaa naamion vaikuttaa 15 – 20 min. Voit asettaa kasvoille lämpöhauteen, eli lämpimän kostean pyyhkeen naamion vaikutusajaksi. Poista naamio kasvosienen avulla.

 

4)

Suojaa ihosi kosteusvoiteella ja käytä siihen Elvyttävää tehovoidetta, joka sopii kaikille ihotyypeille. Voide sopii hyvin myös couperosa-iholle. Tuotteen sisältämät luomuyrttiuutokset ja laadukkaat kylmäpuristetut luomusiemenöljyt ravitsevat ja pitävät kosteutta ihossa. Pyökin silmu-uute estää pintaryppyjen muodostumista ja lisää ihon luonnollista kosteustekijää.

 

5)

Hoida myös silmänymärysalueen ja huulten aluen ihoa Kosteuttavalla ja kirkastavalla silmänympärysvoiteella ja huolehdi myös huulten alueesta Luontoäidin vedettömällä huulivoiteella, joka ravitsee ja pitää huulet pehmeinä kaikkina vuodenaikoina.

 

                               Lopuksi….Lisäksi mikäänhän ei kaunista meitä niin kuin kaunis hymy!