Miksi ostaa minun verkkokaupastani

TUKENI JA OSAAMISENI ON KÄYTÖSSÄSI

Minun tarinani miksi perustin Frantsilan luontaistuotteiden verkkokaupan juuri Sinulle.

Olen fytoterapeutti Johanna Resi Kirkkonummelta.  Rakkaus luontoon vei minut 20 vuotta sitten luontaistuotteiden pariin. Verkkokauppaideani syntyi koska käytän itse Frantsilan yrttitilan valmisteita terveyden ylläpidossa ja kauneudenhoidossa ja halusin tuoda yrttien mielenkiintoisen maailman lähemmäksi myös sinua. Frantsilan tuotteisiin tutustuin kesällä 2014 opiskellessani Frantsilan koulutuskeskuksessa kauneudenhoidossa käytettäviin luonnontuotteisiin. Suomalaisen kansanlääkinnän ja nykytutkimuksen yhdistelmällä Frantsilassa on kehitetty yli kaksisataa itsehoidollista luomuyrttituotetta kuten yrttiteitä ja yrttiuutteita sekä ihonhoito-, luonnonkosmetiikka-, kylpy- ja saunatuotteita.

Olen saanut etuoikeuden syntyä Suomessa ja nauttia puhtaan luontomme antimista vapaasti. Halu elää yksinkertaista elämää ja nauttia luonnosta saatavista asioista, kuten puhdas ilma, metsän rauha ja luonnossa kasvavat villiyrtit tuntuivat oikeilta asioilta ja halusin tutkia asiaa tarkemmin. Janosin tietoa lisää ja halusin tutustua rohdoskasveihin, eteerisiin öljyihin ja päästä opiskelemaan ja hankkia lisää kokemusta hoidoista. Joten aloitin kasvislääkinnän opiskelut Frantsilassa opettajina parhaimmat kasvislääkinnän ammattilaiset. Valmistuin vuonna 2016 fytoterapeutiksi opiskeltuani kasvislääkintää 2,5 vuotta. Koulutuksessa opin miten yrtit, ravinto ja luontaishoidot voivat tukea ihmisen hyvää terveyttä, ennaltaehkäistä sairauksia ja hoitaa terveysongelmia. 

Koulutukseen kuului paljon ravintoterapiaa ja ammennan näistä opeista edelleen kaikkea mielenkiintoista ravinnon merkityksestä hyvinvointiin.

Olen rakentanut verkkokauppani niin, että sinun on helppoa valita juuri sinulle sopivin tuote. Avuksi tarjoan sinulle tähän ”Tuotteet vaivoittain” kohtaa, josta löydät tietoa myymistäni tuotteista vastustuskyvyn parantamiseen, hengitystieoireisiin, selkä – ja hartiaongelmien tukihoitoihin, lihas – ja nivelongelmiin, stressiin ja ruuansulatusvaivoihin.

Midsummer Rose -luontaiskosmetiikan tuotteista löydät puhdistusemulsion, kuorintavoiteen, yrttisavinaamion, kasvovoiteen, ruusuisen kasvoveden, kiinteyttävän seerumin ja ruusukasvoöljyn kauneutesi hoitoon. Midsummer Rose-tuotteiden raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Jos tarvitset apuani tai neuvoja luontaistuotteiden valinnoissa autan mielelläni!

Johanna.Resi@gmail.com