VARTALO

Vartalon hoito kotikonstein

Kosteuta ja ravitse vartaloasi päivittäin tai tarvittaessa erityisesti suihkun, saunan, uimisen tai auringonoton jälkeen. Hyvä luonnollinen ja tuoksuton perusvoide on tarkoitettu koko perheelle ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa.

Ihoa tehokkaasti ravitseva ja hoitava Ruusuinen vartalovoi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivan ihon hoitoon. Vartalovoi ravitsee, suojaa ja hoivaa tehokkaasti varsinkin kuivaa ja herkkää ihoa. Käytä sitä erityistä huolta tarvitseville ihoalueille ja vartalovoi on erinomainen myös kyynärpäille, kynsinauhoille ja kynsille.

Hyödynnä Turpeen käyttö terveyden ja kauneuden hoidossa. Syväpuhdistava turve vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita. Turvehoidon vaikutus perustuukin pitkälti elimistön vastustuskyvyn paranemiseen ja aineenvaihdunnan tehostumiseen. Turpeen ei ole myöskään todettu aiheuttavan allergioita.

Käytä Kiinteyttävää vartalovoidetta selluliitin ja kuona-aineiden poistoon.

Voiteen kukkaterapeuttiset kasviuutokset auttavat selluliitin hajoamisessa elvyttämällä ihonalaista verenkiertoa ja lymfan kulkua ja poistamalla kuona-aineita ihonalaisesta kudoksesta.